Misiunea ASEL Print & Design

Sunteți aici: Prima pagina » Despre noi » Misiunea ASEL Print & Design

Misiunea firmei consta in satifacerea exigentelor clientilor prin oferirea de servicii profesionale de tipar digital la cele mai inalte standard calitative, mentinand o colaborare stransa cu clientii pentru gasirea celor mai eficiente solutii pentru punerea in practica a proiectelor creative.

ASEL isi doreste sa devina furnizorul ideal pentru tiparirea de tiraje mici si medii de pliante, brosuri, cataloage, reviste, fluturasi, foi cu antet, afise, carti de vizita, agende, calendare de perete, calendare de birou, mape, plicuri, invitatii, autocolante de diferite dimensiuni si forme, roll-up, printuri securizate si imprimare de date variabile.

Societatea se dedica  total intelegerii nevoilor  clientilor, mizand pe:

  • cea mai buna calitate

  • cele mai mici termene de executie si livrare

  • cea mai noua  tehnologie  existenta  pe piata  din Romania

  • preturi accesibile si negociabile

  • politica de discount-uri de volum si bonificatii de fidelitate

De-a lungul timpului  s-au dezvoltat parteneriate cu cele mai importante  companii din domeniul publicitar si tipografic, executand lucrari cu complexitate ridicata pentru diferite companii mari.

ASEL realizează produse tipografice de calitate, respectându-şi clienţii şi furnizorii, promovând relaţii pe termen lung, reciproc avantajoase, bazate pe încredere și competitivitate.

Plățile realizate prin site-urile ASEL sunt securizate 3D Secure prin Mobilpay.ro Plățile realizate prin site-urile ASEL sunt securizate 3D Secure prin Mobilpay.ro