Calendare personalizate

Sunteți aici: Prima pagina » Oferte » Calendare

Cat vezi cu ochii, numai calendare! Ți-am creat o secțiune special doar pentru tine, ca sa îți fie ușor să decizi ceea ce îți dorești, indiferent ca ai nevoie de calendare pentru uzul intern al companiei sau pentru clienții cărora le oferi cadouri cu ocazia Anului Nou.

Îți putem oferi o gamă variată de calendare personalizate sau chiar unicat, în tiraje de la 1 până la mii de exemplare.

Calendare unicat

Calendarele tale nu vor semănă cu niciun altul.

Nu doar ca utilizăm imagini deosebite, dar vom adăuga o "atingere magică" să le facem unice.

Folosind programe software specializate, mesajul tău se poate aplica pe fiecare imagine a calendarului într-un mod original.

Citește despre calendarele unicat...

Calendare personalizabile

Personalitatea companiei tale trebuie sa transpară prin toate materialele pe care le oferi clienților. De aceea, atunci când ai nevoie de calendare personalizate, te invităm să ne contactezi pentru a-ți face cea mai bună ofertă!

Indiferent ca e vorba de calendare de birou sau de perete, formate atipice sau clasice, îți putem oferi o gamă largă de calendare personalizate după nevoile tale!

Citește mai multe detalii...

Calendare "Valentine's Day"

Ești îndrăgostit? Bravo! Nu? Treci la treabă. Organizează-te, planifică și acționează!

Ca sa nu îți piezi timpul ramăs până la Valentine's Day, îți dăm posibilitatea sa faci surprize cu un calendar personalizat, special pentru această perioadă. 

Tot ce trebuie sa faci este sa pregătești 12 poze preferate, una pentru fiecare luna din an, să îți alegi modelul calendarului și de restul ne ocupăm noi! 

Citeste despre calendarele personalizate pentru "Valentine's Day"...

Plățile realizate prin site-urile ASEL sunt securizate 3D Secure prin Mobilpay.ro Plățile realizate prin site-urile ASEL sunt securizate 3D Secure prin Mobilpay.ro